La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Susanna Griso deixa fatal a la jove nòvia d'Enrique Ponce amb el comentari que fa en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Ahir a la nit a Antena 3, en el programa El Hormiguero, el torero Enrique Ponce va concedir una entrevista a Pablo Motos acompanyat de la seva jove xicota, Ana Soria, amb qui està sortint des de fa tres anys aproximadament.

Què sabem? Va ser el programa Sálvame, de les tardes de Telecinco, on es va destapar que Enrique Ponce estava enamorat d'una jove d'Almeria, que es diu Ana Soria. La col·laboradora del programa de Telecinco, Lydia Lozano, va ser l'encarregada de mostrar a tota l'audiència una foto molt romàntica de Ponce i Soria, en actitud molt afectuosa. La primera foto junta de la parella.

Què ha passat? El dimarts 23 de maig a la nit Enrique Ponce i Ana Soria van visitar el programa de Pablo Motos per parlar de la seva relació i com van ser els seus inicis. Uns inicis complicats, ja que Ponce venia d'una llarguíssima relació amb Paloma Cuevas, amb qui té dues filles i va estar casat més de 25 anys. Una entrevista de la qual, abans que es produís, es va parlar i fer bombo en el programa Espejo Público, presentat per Susanna Griso.

En profunditat: Parlant de la visita d'Enrique Ponce i Ana Soria a Antena 3, Susanna Griso, que és molt i molt amiga de Paloma Cuevas, va mostrar-se molt dura amb la jove d'Almeria a qui va dedicar unes fortes paraules en directe que molts mitjans recullen. Susanna Griso, primer, i amb molta ironia, va dir que Ana Soria visitava El Hormiguero perquè potser estava interessada a participar en el programa El Desafío, de proves extremes, que s'emet a Antena 3. Tot seguit, i aquí ve la bomba, va dir: "Ana Soria fa 11 anys que intenta treure's el títol d'advocada". Unes paraules amb les quals va insinuar que la jove d'Almeria és força limitada i bastant gandula.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Soria (@anasoria.7)

Per acabar: Les paraules de Susanna Griso no van passar desapercebudes per Ana Soria. La jove, al seu pas pel programa El Hormiguero, va respondre a la presentadora catalana. Va dir que ser advocada és la seva gran il·lusió. Una carrera que efectivament fa molts anys que intenta treure's, però que, segons ella, no ha deixat de banda. "És la feina que faré en un futur perquè és el que m'agrada", va dir. Abans d'exercir haurà d'acabar els estudis. Tardarà 11 anys més?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3